Κτήματα

Η συλλογή Estate προέκυψε από την επιθυμία της GAEA να τιμήσει τη σπουδαία ελληνική κληρονομιά στην καλλιέργεια ελιάς και να προσφέρει ό,τι καλύτερο σε ποιότητα και γεύση.

Τα Εξαιρετικά Παρθένα ελαιόλαδα της συλλογής Estate έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε ότι αφορά χρώμα, φρουτώδη υφή και δομή, τονίζοντας έτσι την ταυτότητα της ποικιλίας της κάθε καλλιέργειας.

Αυτά τα εκλεκτά Εξαιρετικά Παρθένα, διατίθενται κάθε χρόνο σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο ποιοτικό μπορεί να βρει κανείς σε καταστήματα με προϊόντα gourmet. 

KTHMA ΚΡΙΤΣΑ

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κτήμα Κριτσά παράγεται από την ονομαστή ποικιλία ‘Κορωνέικη’ σε έναν από τους αρχαίους ελαιώνες της Κρήτης.

Η ποικιλία ‘Κορωνέικη’ θεωρείται από τις πιο φημισμένες στον κόσμο.

Το μικροκλίμα της περιοχής--που λες και είναι φτιαγμένο για να παράγει μοναδικό ελαιόλαδο--και η παράδοση αιώνων της Κρήτης στην καλλιέργεια του καρπού της ελιάς είναι οι λόγοι που καθιστούν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδα Κριτσά ένα από τα πλέον ισορροπημένα ελαιόλαδα.

ΚΤΗΜΑ ΒΡΑΝΑ

Το  Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κτήμα Βρανά παράγεται από τη μοναδική ποικιλία ‘Αγριελιά’, μια από τις πιο ονομαστές του λεσβιακού ελαιώνα και είναι προϊόν παραδοσιακής καλλιέργειας και συγκομιδής ταυτόσιμη με την περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου